Októberi Ökoteregetés 2011

2011.10.01. 15:57

Az őszi nagy ökoteregetés október 15-én, szombaton lesz az A38 Hajón, délután 15:00-18:00 között a tetőteraszon!

Ahány ruhát hozol, annyit vihetsz.
Ne hozz szakadt, foltos, koszos holmikat.

Nincs előgyűjtés, a ruhákat csak aznap lehet leadni fél háromtól, a csere háromkor kezdődik.

 

Miutan 4 stylist vallalta a közreműködést, 1 szerencsés résztvevőt a helyszínen fogunk kisorsolni, hogy a személyiségéhez és alakjához illő ruhákat válogassák  a tanácsadóval együtt össze.

A cserebere menete: 

Hozzatok 1-10 darab jó állapotú, de általatok nem hordott ruhadarabokat. amikor megérkeztek és átadjátok a motyót, mi adunk egy cédulát cserébe, amire ráírjuk, hogy hány darabot vettünk át és ti ennyit válogathattok össze és vihettek haza. Hozhattok többet is, de annyi cserebere lesz még, hogy érdemes tartogatni pár darabot máskorra is, és most kicsit kevés az önkéntesünk, így szeretnénk egy picurka csereberét tartani csak, kevesebb de jobb ruhadarabokkal. Corvintetős és korábbi Ökoteregetéses kuponokat elfogadunk. A megmaradó kuponokat be lehet váltani egy következő rendezvényünkön, vagy az Égboltban. A megmaradó ruhákkal a rászorulókat segítjük.

 

http://www.facebook.com/event.php?eid=220044771387931

 

A bejegyzés trackback címe:

https://okoteregetes.blog.hu/api/trackback/id/tr753270179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása