11-től már láthatóvá kezd válni a felhalmozott kincsek egy része. Aki korán érkezik, átnézheti kényelmesen az első leosztást.

4-től el lehet kérni az önkéntesektől a kinézett darabot, aki a bónra felírja, hogy elvitted próbálni. Amikor visszaadod neki a nem jókat, jelöli az önkéntes a bónon, és kereshetsz tovább. Ha x darab próba jel van a bónon, nem adnak ki többet, hacsaknem látatlanul eldöntöd, hogy biztosan kell, onnantól viszont annyival kevesebbet ér a bón.

7-kor lepakolunk a föld alá a klub bejáratához közel, onnantól turkáló jellegre lehet számítani.

Maradunk, amíg bírjuk...

Tanácsok:

Igyekeztünk kiszürni a hibás, sérült darabokat, de. Sajnos nem vagyunk tökéletesek, tessék szépen átvizsgálni a kiválaszott holmikat, nehogy később rossz érzések támadjanak bennetek.

 Érdemes sokáig maradni, mert nagyon sok és nagyon sokféle ruha érkezett, mondhatni átláthatatlan mennyiségről beszélünk.

Pokróc, piknikkosár bekészítendő.

Kérés:

Kérlek, legyetek kedvesek és türelmesek. Mi mind szerelemből dolgozunk a rendezvényen, értetek fáradtunk sokan, sokat. Néhány önkéntesünk 10-12 óra munka után jön segíteni, szeretném ha előzékenyek, türelmesek és megértőek lennétek egymással és velünk is, mint vasárnap, amikor olyan jó volt ennyi lelkes, törődő és figyelmes hölgyet és urat jönni látni...

Köszönet:

a vasárnapi földanya kímélő ajándékokért!

Köszönöm szépen!

Angelika

A bejegyzés trackback címe:

https://okoteregetes.blog.hu/api/trackback/id/tr831079298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jujo 2009.04.22. 13:25:45

Huha... Nem annyira világos ez a bónos rendszer, amit 4 óránál írtok. Remélem a helyszínen ez világossá válik egy perc alatt. Lassan indulni tudunk.

hopehely 2009.04.22. 22:28:45

Sziasztok! Hálás köszönet mindannyiótoknak, fantasztikus volt a délutáni napsütésben kincseket keresni és találni a ruhaszárító köteleken vagy éppen a kupacokban :-) Nagyon szép dolgokat találtunk, és jólesett mindezt egy "csajos" délutánnal egybekötni. Nagyon jó lenne, ha ezt nemcsak egy évben egyszer tehetnénk meg, hiszen jó sok ruha lapul még a szekrényben, amit én már nem hordok, más meg biztos örülne neki...

Moira 2009.04.22. 22:39:51

én is gratulálok az ötlethez!
Nagyon jól éreztem magam, és egy csomó szép ruhával jöttem haza. Jó érzés volt látni, hogy másoknak meg az én ruháim kellettek. :-)
Jó lenne még egy-két ilyen alkalom az évben!

ökoteri 2009.04.23. 00:17:45

remélem érthető lett a helyszínen minden, köszönjük a kedves szavakat! sok embernek sok munkája volt benne, mind örülni fognak dícséreteteknek. nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
süti beállítások módosítása