kutyafuttában

Címkék: program gödör ökoteregetés

2009.04.23. 00:15

kutya fáradtak lettünk mind, de jóleső fáradtság ez, köszönjük. aranyosak voltatok, szép dolgokat hoztatok, és már most sokaknak segítettünk együtt.

adhattunk nektek köszönhetően néniknek, csöveseknek, fiatal felnőtteknek, akik árvaházban nőttek fel, és vittek a még bentlakó barátaiknak, sorolhatnám. nagy örömöt okoztatok fölös ruháitokkal sok olyan embernek is, már most, akik önhibájukon kívül nem tudnak öltözködésre költeni. jó volt fiúk-lányok, köszi mégegyszer!

remélem kincseket vitt mindenki haza!

akinek van kedve hencegni, kuldjon fotot az uj ruhajaban az okoteregetes@gmail.com-ra, és kiteszem! gyonyorkodjunk egyutt a szep uj csodakban!:)

hmm, allitolag nem voltunk eleg szervezettek... elnezest kerunk az esetleges kellemetlensegekert, valoban nem vagyunk verprofi fesztivalceg, ha azok lennenk, vszeg, nem ilyen ingyen-öko hülyeségekkel múlatnánk munka melletti időnket, szoval tisztelettel felkerem az elegedetlenkedoket, hogy jovore csatlakozzanak az onkentes csapathoz, mert majdnem feleannyian voltunk, mint ahányra szükségünk lett volna! es ezt komolyan mondom!:) 

egy ev mulva ugyanekkor ugyanitt... leszunk jovore is, lehet gyujtogetni! es kozmunkara szabadnapot felretenni!:)

csok,

ángéliká

A bejegyzés trackback címe:

https://okoteregetes.blog.hu/api/trackback/id/tr751081172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deedo 2009.04.23. 12:06:16

Blikk 2009.04.23.
Így védjük a földet

BUDAPEST ― Használt ruhákat csereberéltek az Erzsébet téri Gödörben, húszezren munkába bringáztak BKV helyett, sőt: kétezer-ötszázan az autójukat tették le végleg, hogy ezentúl bringával közlekedjenek, Gazdagréten pedig átadták az első, panelház tetejére szerelt napkollektorokat. Így ünnepelte szerdán Budapest a föld napját. A Gödörben, a Wamp sétány fái közé szárítókötelekre használt ruhákat akasztottak s csereberéltek az emberek. – Egy egész kamionnyi ruha gyűlt össze az idén, ami megmarad, azokat szétosztjuk rászoruló családoknak – mondta el Fekete Angelika (29) szervező. A Batthyány téren reggelizhettek azok a biciklisták, akik autó helyett a kétkerekűt választották. A „Bringázz a munkába” kampányon húszezer résztvevő azzal, hogy biciklire ült, összesen 170 tonna szén-dioxid kibocsátásától kímélte meg a levegőt.

V. B.—K. R. M.
kepfeltoltes.hu/090423/d00043E5646f708895a20_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
süti beállítások módosítása