http://ilovepecs.hu/tartalomkezelo/tartalom/okoteregetes_es_socialdress

Ismét "Ruhateregetést" szervez a Labor ReArt és Velosophie műhelye június 4-én, 10-től 18 óráig a Velosophie udvarban a Király utca 9. szám alatt. Ezúttal a bátor jelentkezők  a ruhájukat is átalakíthatják.

Az ökoteregetés egy alulról szerveződő mozgalom gyűjtőneve. A szervezők a rendezvényen teret és lehetőséget biztosítanak, hogy megszabaduljunk a fölösleges ruháktól és cserébe mások ruhái között válogathassunk. A rendezvény a túlfogyasztás káros szokására és a környezetünk védelmére irányítja rá a figyelmet. 
Emellett a Ruhateregetés egy művészeti megmozdulás is, mert az előzetesen gyűjtött ruhaneműkből óriási szivárvány teregetnek, amivel a járókelőknek is bemutatják, hogy milyen szépek a használt ruhák egymás mellett.


Az előzetesgyűjtés időpontja, helyszíne: 7621 Pécs, Király utca 9. Velosophie udvar - 2011.05.31.-től 10.00-tól 18.00 óráig folyamatosan
Az esemény helyszíne: 7621 Pécs, Király utca 9. Velosophie udvar.Időpontja: 06.04. 11-18h-ig, bemutató 18-19h-ig.

A leadott holmikért a szervezők bónokat adnak, amiket a rendezvény ideje alatt cseredarabokra lehet beváltani.

,,Socialdress"

A megunt ruhát, Marija Mojca Pungerčar művésznő vezetésével és ReArt műhely tagjainak segítségével a résztvevők megújíthatnak, átszabhatnak, csinosíthatnak. Az eseményre 10 fő jelentkezését várják. Az egy napos esemény végén a kreációkat bemutatásra kerülnek, majd hazavihetőek.
Az esemény helyszíne: 7621 Pécs, Király utca 9. Velosophie udvar
Időpontja: 06.04. 11-18h-ig, bemutató 18-19h-ig.

Érdeklődni: reartmuhely@gmail.com | Pataki Erika | 06 70 327 4886 
Szervezők:Kulturális LABOR Szociális Szövetkezet Reart és Velosophie műhely | Sosemart Kulturális Egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://okoteregetes.blog.hu/api/trackback/id/tr562948136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása